QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

扫一扫,访问微社区

100部高清纯英文字幕电影打包下载100部适合青少年学习的原声电影合集适合儿童学英语的100部英文原声动画

2015版《灰姑娘》主题曲、电影插曲(含歌词)

2015版《灰姑娘》主题曲Lavender's Blue《熏衣草》,也有译作月光蓝的。这首英国童谣在迪士尼电影“悠情伴我心(So Dear To My Heart)”中作为主题音乐之一,获得了奥斯卡最佳歌曲提名。以下是这首主题曲的原声MV,歌曲非常简洁,没听懂的往下拉,下面有Lavender's Blue的真人演唱版,配带歌词的哦。

2015版《灰姑娘》主题曲《薰衣草》真人演唱版带歌词

[mv]http://file.en580.com/VIP/Movie/MTV/Lavenders.Blue.with_lyrics.mp4[/mv]

Lavender's blue, dilly dilly, lavender's green,  薰衣草是蓝色的,薰衣草的绿色,
When I am king, dilly, dilly, you shall be queen.  当我是王,你应当女王。
Who told you so, dilly, dilly, who told you so?  谁告诉你的,谁告诉你的?
'Twas my own heart, dilly, dilly, that told me so.  是我自己的心,这样告诉我的。
Call up your men, dilly, dilly, set them to work   叫醒你的臣民,开始他们的工作
Some with a rake, dilly, dilly, some with a fork. 一些用耙,一些用叉子。
Some to make hay, dilly, dilly, some to thresh corn.  一些铲干草,一些打玉米。
While you and I, dilly, dilly, keep ourselves warm.  而你和我在一起,温暖着对方。
Lavender's green, dilly, dilly, Lavender's blue,  薰衣草的绿色,薰衣草的蓝色,
If you love me, dilly, dilly, I will love you.  当你爱我,我也将爱你。
Let the birds sing, dilly, dilly, And the lambs play;  让鸟儿歌唱,让羊羔玩耍;
We shall be safe, dilly, dilly, out of harm's way.  我们将是安全的,远离伤害。
I love to dance, dilly, dilly, I love to sing;  我爱跳舞,我爱唱歌;
When I am queen, dilly, dilly, You'll be my king.  当我是女王,你将是我的国王。
Who told me so, dilly, dilly, Who told me so?  谁告诉我的,谁告诉我的?
I told myself, dilly, dilly, I told me so.  我告诉自己,我这样告诉自己。

2015版《灰姑娘》原声大碟(My Blood)附歌词及翻译

[mv]http://file.en580.com/VIP/Movie/MTV/Cinderella.2015.My_Blood-MTV.mp4[/mv]

My Blood [ 暂译:遍体鳞伤 ],演唱:ellie goulding 艾丽·高登 [ 埃利·古尔丁 ]

That feeling, that doesnt go away just did
那种感觉 挥之不去
And I walked a thousand miles to prove it
行之千里 仍未消失
And I'm caught in the crossfire of my own thoughts
心中的矛盾在激战、交火
The color of my blood is all I see on the rocks
岩石之上 我只能看见血色一片
As you sail from me
因为你离我而去

Alarms will ring for eternity
钟声似乎永远不会停止
The waves will break every chain on me
巨浪会助我挣脱枷锁
My bones will bleach
我会化为白骨
My flesh will flee
我会变为尘埃
So help my lifeless frame to breathe
请让我从行尸走肉的噩梦中苏醒吧!

And God knows, Im not dying but I breathe now
上帝知道 我并没有倒下 我依旧在呼吸
And God knows, its the only way to heal now
上帝知道 这是让创伤愈合的唯一方法
With all the blood I lost for you
为了你我遍体鳞伤、心力交瘁
It drowns the love I thought I knew
曾经我所憧憬的爱也一同淹没

The lost dreams are buried in my sleep for him
为了他 我将遗失的梦境深深掩埋
And this was the ecstasy of a love forgotten
忘记了爱情中 本应有的欣喜
And Im thrown in the gunfire of empty bullets
枪林弹雨中 我孤立无援
And my blood is all I see
只能看见血色苍茫
As you steal my soul from me
因为 你已盗走我的灵魂

My Blood-MP3音频与LRC同步显示

My Blood-MP3音频与LRC同步显示

My Blood.lrc

1.7 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 下载点数 -5

My Blood.mp3

3.59 MB, 下载次数: 7, 下载积分: 下载点数 -5

大哥你太棒了。正在找这个插曲,结果一看,你给科普的好详细啊,受教了,果断收藏

赫敏 该用户已被删除

好厉害啊 楼主

超喜欢这首歌的说,感谢推荐。

朋友们可以参考一下。