QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

扫一扫,访问微社区

100部高清纯英文字幕电影打包下载100部适合青少年学习的原声电影合集适合儿童学英语的100部英文原声动画

英语动画《狮子王》经典台词中英文对照

从来没有一部动画像《狮子王》这样让我惊叹和欣喜。无论是动画效果、影片对白,还是唯美场景和剧情铺设都让人耳目一新,久久痴迷与沉醉。甚至包括里面的主题曲:“Can you feel the love tonight”,也成为我津津乐唱,模仿千遍也不厌倦的英文歌曲之一。The Lion King: The King of Cartoon, It is worthwhile for us to watch and study, no matter how long it will last.

以下是电影《狮子王》经典台词节选,希望大家喜欢!

1.Everything you see exists together in a delicate balance.
  世界上所有的生命都在微妙的平衡中生存。

2. I laugh in the face of danger.
  越危险就越合我心意。

3. I’m only brave when I have to be. Being brave doesn’t mean you go looking for trouble.
  我只是在必要的时候才会勇敢,勇敢并不代表你要到处闯祸。

4. When the world turns its back on you, you turn your back on the world.
  如果这个世界对你不理不睬,你也可以这样对待它。

5. It’s like you are back from the dead.
  好像你是死而复生似的。

6. You can’t change the past.
  过去的事是不可以改变的。

7. Yes, the past can hurt. But I think you can either run from it or learn from it.
  对,过去是痛楚的,但我认为你要么可以逃避,要么可以向它学习。

8. This is my kingdom. If I don’t fight for it, who will?
  这是我的国土,我不为她而战斗,谁为呢?

9. Why should I believe you? Everything you ever told me was a lie.
  我为何要相信你?你所说的一切都是谎话。

10. I’ll make it up to you, I promise.
  我会补偿你的,我保证。

来自群组: 看动画学英语

太经典了。娃学英语必须要学这个电影啊

经典电影,经典台词。

这个电影孩子不是很感兴趣,先让我来试试吧!

非常好的影片

狮子王的音频我马上就有了,谢谢楼主